Kroon 2

Woningtype Kroon 2 ligt in de ronding van het woonblok, ter plaatse van de poort van het gebouw. De woning is rustig gelegen aan de zuidzijde van het park. De woningen hebben een zeer royaal zonnig dakterras op de eerste verdieping. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om voor de deur gebruik te maken van de gezamenlijke tuin. Hier heeft u de mogelijkheid om een stoel of bankje op de bestrating voor de deur te plaatsen en rustig in de zon of schaduw een boekje te lezen of een praatje met de buren te maken en te genieten van de fijne woonomgeving. 
 
Woningtype Kroon 2 typeert zich door de mooie grote voorgevel aan het park, het fraaie grote privédakterras met gunstige zonligging, de riante maatvoering van de woning met maar liefst 4 slaapkamers en het ruime palet aan indelingsmogelijkheden. De woningen hebben een inpandige berging die bereikbaar is via het gezamenlijk achterpad van de binnentuin. Woningtype Kroon 2 heeft een woonoppervlak van circa 107 m².
 
Deze woningen hebben in basis twee (slaap)kamers op de begane grond, een woonkamer annex keuken op de eerste verdieping en twee slaapkamers met toilet op de bovenste woonlaag. De indeling van woningtype Kroon is flexibel en u kunt kiezen voor meerdere variaties. Wilt u graag nog een extra slaapkamer, heeft u liever een eetkeuken op de begane grond of gebruikt u een kamer op de begane grond liever als werkruimte? Wij bieden bij deze woningen veel indelingsmogelijkheden.

Kroon

Het woningtype Kroon ligt in de scherpe ronding van de woonblokken waardoor aan de parkzijde een zeer ruime gevel met mooi uitzicht naar buiten ontstaat.De woningen grenzen aan het park en hebben allemaal een eigen dakterras op de eerste verdieping. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gezamenlijke tuin rondom het blok of de mogelijkheid om een stoel of bankje op de bestrating voor de deur te plaatsen. Een heerlijke plek om rustig in de zon of schaduw een boekje te lezen, een praatje te maken met de buren en te genieten van de fijne woonomgeving. 

De architect heeft bij zijn ontwerp aandacht besteed aan de speciale vorm van dit woningtype waarbij als versterking van de fraaie metselwerkarchitectuur de kaders in de gevel rondom de ramen zijn geplaatst. Deze kaders, die in uw woning zijn gelegen, worden door de architect wel de ogen van het woonblok genoemd.

Begane grond

Entree met meterkast, garderobe en badkamer
Interne berging/technische ruimte met toegang tot het binnenterrein
Open trap naar eerste verdieping
2 slaapkamers

Eerste verdieping

Woonkamer annex keuken, met toegang tot het dakterras

Tweede verdieping

Twee slaapkamers
Toilet

Plattegronden

begane grond.jpg

Begane grond

1ste verdieping.jpg

1e Verdieping

2de verdieping.jpg

2e Verdieping

Kenmerken

  • Bouwnummers 19, 36, 37, 54
  • Royaal dakterras op het oosten of westen

Opties

  • Twee slaapkamer met badkamer of toilet op de begane grond
  • Extra kamer op de eerste verdieping
  • Samenvoegen van de slaapkamers op de 2e verdieping
  • Slaapkamer met inloopkast op de 2e verdieping
  • Vergroten van de badkamer op de 2e verdieping
  • Diverse sanitair en tegelwerkkeuzes

Menu