Te koop Verkocht

het Plan

Het nieuwbouwproject Wonen in de Plataan ligt aan de Italiëlaan in Haarlem. Op deze plek, midden in het groen, verrijst een nieuw woonpark met 84 woningen, waarvan 36 koopwoningen. De ligging is ideaal. Dichtbij de trendy binnenstad van Haarlem en in een rustige en groene omgeving met alle voorzieningen aan uw voeten! Hierdoor is het een fijne plek om te wonen. En dan ook nog eens optimaal bereikbaar. Wonen in de Plataan heeft het echt allemaal!

Sfeervol wonen

Het unieke aan dit plan is dat de woningen zijn gelegen in een park. De ovaalvormige woonblokken vormen een prachtig woonpark voor jong en oud. Naast de aanwezige platanen wordt het woonpark omringd met grote en kleine bomen. Hierdoor wordt de parksfeer nog eens extra versterkt. De platanen met geschubde bast en geelgroene bladeren vormden de inspiratie voor het ontwerp van de woonblokken. Door de mix van natuurtinten in het gevelmetselwerk worden de woonblokken onderdeel van de omgeving.

Om de woonblokken wordt ook een stuk grond als gezamenlijke, niet-openbare tuin, ingericht. Kopers kunnen hier, naast hun eigen privé buitenruimte ook genieten van de groene woonomgeving. Rondom het park en in de buurt is volop mogelijkheid tot parkeren. Kortom, Wonen in de Plataan is comfortabel wonen in een sfeervolle woonomgeving.

Woningen

Er zijn twee typen woningtypes binnen het plan Wonen in de Plataan: Stam en Kroon. 
Woningtype Stam bestaat uit ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 117 tot 121 m2 met een eigen privétuin in het afgesloten binnenhofje.
 
Woningtype Kroon is gelegen in de scherpe ronding van de woonblokken en heeft een woonoppervlak van 103-107 m2. Deze ruime eengezinswoningen worden gekenmerkt door het fraaie uitzicht, de mooie woonplattegrond en de dakterrassen die bij de woningen gelegen zijn.
 
Om de blokken is een gezamenlijke tuin gelegen. U kunt als bewoner gebruik maken van deze tuin. Lekker in het zonnetje zitten, een boekje lezen, een praatje maken met de buren of gewoon genieten van de omgeving.

Menu